KERAMIČARSKI RADOVI

Keramičarski radovi su veoma zahtjevan dio građevinarske usluge, osim što su važan estetski element i određuju stil neke prostorije, zbog velikih troškova jako je važna i dugovječnost keramičkih pločica . Kod ugradnje veoma je bitno odabrati pločice koje svojom kvalitetom odgovaraju namjeni prostora i podlogama na koje se postavljaju.

Kupaonice su izložene vlagi i kamencu pa treba odabrati one sa što manje reljefne i porozne kako bi se što lakše čistile i održavale, kuhinjske i podne bi trebalo odabrati čvršće strukture jer su izložene mehaničkim oštećenjima koja su neizbježna u našoj svakodnevnici, dok je za vanjske utjecaje potrebno odabrati pločice otporne na smrzavanje, odnosno protuklizne koje ne upijaju vlagu.

Podloga za postavljanje pločica mora biti ravna bez masnih i drugih kemijskih supstanci, a to se regulira raznim građevinskim materijalima i tehnikama. FRAK D.O.O vam stoji na raspolaganju za savjete i posredovanje prilikom kupnje pločica i odgovarajućih vezivnih materijala i masa za fugiranje, naš prodajni salon raspolaže velikim izborom pločica inozemnih i tuzemnih proizvođača, posjetite nas i postavite svoj prostor najkvalitetnijim pločicama na tržištu.