PLANIRANJE I DIZAJNIRANJE

Planiranje je procjena vremena i troškova za izradu nekog projekta.

Tvrtka FRAK D.O.O. posvećuje veliku pažnju i trud kako bi radove izveli što jednostavnije, lakše i u zadanom roku na zadovoljstvo svih naših klijenata. Uz troškovnike izrađujemo i okvirnu dinamiku radova odnosno rokove izvođenja radova kako bi klijenti bili upućeni u svaki dio izrade projekta. Nakon izrade troškovnika i rokova izvođenja radova, stručni tim pristupa zatvaranju financijske konstrukcije te određivanju datuma početka radova.

Veoma bitno je napomenuti da su troškovnik i rok izvođenja radova podložni izmjenama, najčešće kod adaptacija, zbog nekih nepredvidivih situacija ali bez obzira na to klijente uvijek pravovremeno obavještavamo te zajednički pronalazimo rješenja za iste. Potrebni smo također stanarima osigurati minimalne uvijete za osobne higijenske potrebe,stoga je dinamika i redoslijed radova veoma bitan u planiranju .

Za novi prostor definirajte vaše želje, napravite nacrt, napravite listu potreba i želja koje vaša kupaonica mora zadovoljavati, analizirajte svjetlo i rasvjetu ili dođite kod nas i mi ćemo sve to odraditi uz dodatak vaših želja, mi ćemo vas informirati , analizirati financijske mogućnosti,definirati vremenski okvir radova. Sve detalje u izradi vašeg projekta treba pomno isplanirati i predvidjeti, stoga Vam stručni tim FRAK-a stoji na raspolaganju sa svojim dugogodišnjim stečenim iskustvom.

Kupaonica već dugo nije samo mjesto u kojem počinjemo i završavamo dan obavljajući osnovnu higijenu, već predstavlja prostor u kojem se opuštamo nakon radnog dana. Ona danas predstavlja novo iskustvo uživanja. To je moguće jer postoje brojni materijali i ideje za promjenu, za potpuno ili djelomično renoviranje kupaonice. Sve ovisi što želite i koliko novca imate na raspolaganju. Čak i od maloga prostora pametnim zahvatima mogu se čuda učiniti.

Novi stilovi u uređenju i oblikovanju interijera predlažu sve popularnije velike i prostrane kupaonice, koji uz klasične sanitarije sadrže i namještaj, tekstile i visoku tehnologiju. Tajna moderno uređene kupaonice je, ipak, u malim luksuznim detaljima, poput ugrađenih visoko tehnoloških rješenja ili, pak, u čistoj estetici pažljivo odabranog i skupog ukrasnog detalja.

Podizanje ekološke svijesti populariziralo je i pametna rješenja u uređenju kupaonice. Klasični umivaonici zamijenjeni su neobičnima – uz već popularne ravne, jednostavne linije kvadratnih umivaonika, tu su i asimetrični, zakrivljeni, plosnati, valoviti ili umivaonici u boji.

Često se u velike kupaonice uvodi i podno grijanje.

Kako bi vam pružili što bolju uslugu , po vašim željama unutar planiranja s vama odrađujemo i dizajniranje vašeg prostora kupaone, izrađujemo 3D prikaze vaših prostorija kako bi imali uvid u izgled same kupaonice prije početka radova. Nakon planiranja i dizajniranja sve dogovoreno na 3D prikazu postavljamo u vaš prostor. Kupaona je prostor koji se uređuje za dugoročnu primjenu stoga treba svoje želje i potrebe iskazati u samom dizajniranju kako bi kasnije uživali u prostoru uređenom baš onako kako ste vi željeli, a mi smo tu da ispunimo vaše želje i očekivanja.