Ne čekajte zimu , dopustite da Vas ugrijemo sa promotivnim popustima za sve proizvode iz našeg asortimana za grijanje do 31.12.2018.

Tvrtka FRAK D.O.O. s dugogodišnjim iskustvom u opremanju prostora sustavima grijanja raznih vrsta, Vam nudi širok izbor peći na pelete, ali i kamina i peći na kruta goriva koji će sasvim sigurno zadovoljiti sve Vaše želje i potrebe.

Uživajte u promotivnim cijenama kamina i svih vrsta peći uz zajamčenu kvalitetu, dugotrajnost i pouzdanost. Iskoristite stoga popuste i opremite svoj dom modernim i učinkovitim sustavom grijanja koji vas neće iznevjeriti kada dođu niske temperature.

FrakOdaberite peći na pelete koji će Vam osim potpunog komfora i savršene regulacije topline, osigurati i dodatne uštede, s obzirom na to kako pelet ubrajamo među trenutno najjeftinije energente, a u ponudi su i kamini raznih dimenzija i modernog dizajna, također na pelete ili kruta goriva, koji će stvoriti jedan poseban, prirodni ugođaj topline u vašem domu. Priuštite si ekonomično, efektivno i ekološki čisto grijanje prostora uz kamine i peći renomiranih svjetskih proizvođača.

U svakodnevnom praćenju potreba tržišta cilj nam je svojom ponudom na prvom mjestu zadovoljiti kupca nudeći mu kvalitetne prepoznatljive brendove suvremenog dizajna i visoke kvalitete kao i pružiti uslugu prilikom montaže određenog proizvoda. Svi proizvodi iz naše ponude zadovoljavaju visoke standarde kvalitete. Svojim dugogodišnjim iskustvom svojim kupcima nastojimo prenijeti svo stečeno znanje pružajući im pouzdanost, sigurnost kao i koristan savjet za odabir najbolje moguće opreme.

Posjetite poslovnice TERMOTRGOVINA FRAK i kupite opremu za grijanje po super povoljnim cijenama koje smo priredili samo za Vas i dočekajte zimu potpuno opremljeni!