KLUDI je specijalist kupaonskih i kuhinjskih elemenata, tuš glava, kupaonskog pribora i nudi kompletna kupaonska rješenja. Posjetite poslovnice TERMOTRGOVINA FRAK i unesite sjaj i funkcionalnost KLUDI slavina u svoj dom!

kludi 1 Korijeni tvrtke KLUDI se vraćaju u Menden u Sjevernoj Rajni-Westfaliji - preko 1000 zaposlenika koristi dizajn i tehnologije iz Njemačke kako bi osigurali da svi KLUDI proizvodi zadovoljavaju najkvalitetnije standarde sigurnosti i zaštite okoliša: to je njemačka kvaliteta.

KLUDI  je , kako je to u Westfaliji tradicionalno, obiteljski posao utemeljen 1926. godine i poznat je po stalnim inovacijama kuhinjskih i kupaonskih mješalica.  Danas, 80 godina kasnije KLUDI gleda na svoje proizvode kao dizajnirane, funkcionalne i visokokvalitetne elemente u izgradnji, posebno višefunkcionalnih kuhinja i kupaonica.

Vodeći je proizvođač kupaonskih i kuhinjskih armatura na   području Njemačke i Austrije. U ponudi tvrtke KLUDI moguće je pronaći sve armaturne proizvode potrebne za opremanje vaše kupaonice , sanitarnog čvora ili kuhinje : kupaonske tuševe, mješalice, ugradbene tuš sisteme, kuhinjske slavine te pripadajuću dekorativnu opremu.

kludi 2Tvrtka KLUDI nudi mnoštvo dobrih ideja i inovativnih proizvoda po prihvatljivim cijenama svojim korisnicima. Jedinstveni koncept koji ujedinjuje tri stila opreme KLUDI Pure Function predstavlja snažan i elegantan dizajn koji ispunjava  najviše zahtjeve za kvalitetom a pritom ostaje pristupačan korisnicima.

Tri nove linije proizvoda KLUDI Pure & Easy, KLUDI Pure & Solid i KLUDI Pure & Style odgovaraju ideji Pure Function i svaka od njih nudi svoj specifičan stil dizajna. U suradnji s tvrtkom KLUDI, FRAK d.o.o. vam predstavlja širok izbor slavina , za više informacija posjetite stranicu www.kludi.com ili posjetite naše poslovnice te se uživo uvjerite u eleganciju i funkcionalnost slavina KLUDI i odaberite baš onu pravu za Vas, jer KLUDI je brand koji garantira funkcionalnost.