FRAK D.O.O. već dugi niz godina surađuje s tvrtkom TECE u želji da korisnicima predstavi njihov asortiman visoke kvalitete , te osigura korisnicima ispunjenje njihovih želja i zahtjeva.

floor 001 b 300x200
KAportal

TECE je renomirana njemačka tvrtka s dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u proizvodnji sanitarne tehnologije (ugradbeni vodokotlići, aktivacijske tipke za ispiranje WC-a ili pisoara), zatim tehnologiji odvodnje (tuš kanalice i podni odvodi) te cijevnih sustava za grijanje, pitku vodu i površinsko grijanje, a na hrvatskom je tržištu prisutna od 2005. godine.

Još ranih 80-tih godina prošlog stoljeća, TECE je na tržište uveo prve difuzijski nepropusne aluminijske spojne cijevi. Od tada pa sve do danas, TECE se dokazao kao stručnjak u području podnog grijanja. TECEfloor sustavom za podno grijanje, TECE na tržište uvodi nov, kompletan sustav podnog grijanja koji služi kao nisko temperaturni sustav razvođenja topline za grijanje stambenih prostora u novogradnji kao i kod renoviranja. Toplina se ravnomjerno raspodjeljuje po cijeloj podnoj konstrukciji i time stvara optimalnu sobnu klimu. Na temelju visokog udjela toplinskog zračenja, u usporedbi sa statičnim sustavima grijanja, na izrazito nižim sobnim temperaturama, postiže se optimalan osjećaj ugode. Time je omogućena ušteda energije od 6% do 12%.

Pored već opsežnog asortimana, TECE je svoj asortiman podnog grijanja dopunio novim modelima razdjelnika, sustavima za polaganje te regulatorima čime još jednom dokazuje svoju potpunu inovativnost.

TECEfloor novi modeli sobnih termostata – savršena simbioza dizajna i funkcije

Novi TECEfloor dizajnerski termostat, kreacija je renomirane njemačke tvrtke NOA Intelligent Design i osmišljen je ekskluzivno za TECEfloor program podnog grijanja. Suprotno mnogim uobičajenim proizvodima, a zahvaljujući plemenitoj staklenoj površini uklapa se u svaki moderan i arhitektonski zahtjevan ambijent. Svojim vanjskim promjerom od 104 mm termostat predstavlja samostalan dizajnerski element, a dizajnom i bojom savršeno je usklađen s ostalim TECE proizvodima kao što je TECElux WC terminal, TECEloop aktivacijske tipke od stakla ili TECEdrainline tuš kanalice.

tece termostat 20141223123423418 300x184
KAportal
TECEfloor dizajnerski termostat dostupan je u tri boje: crna, narančasta i bijela.

Ultra moderna kontrolna tehnologija unutar kućišta, omogućava jednostavno i točno reguliranje sobne temperature za grijanje i hlađenje. Ugradnja je moguća na ugradbenu utičnicu ili izravno na zid. U pozadini staklene površine termostata, integrirane su mnoge promišljene funkcije: Preko vanjskog signala – takozvana Change-over funkcija, moguće je na termostatu promijeniti funkciju hlađenja i grijanja. Pored termičkog povrata u termičku opremljenost termostata pripada i modulacija širine impulsa. Regulacijsko ponašanje, precizno je postavljeno na regulacijsko titranje od svega 0,3 Kelvina. Da li kao standardna izvedba s 230 V ili spojem putem radio signala: TECEfloor zidni termostat moguće je kombinirati s različitim varijantama elektronike

Za više informacija o TECE proizvodima pogledajte www.tece.hr ili posjetite FRAK D.O.O. poslovnice i uvjerite se u kvalitetu TECE proizvoda.

frak 079 300x196
KAportal
Naime, FRAK D.O.O. već dugi niz godina surađuje s tvrtkom TECE u želji da korisnicima predstavi njihov asortiman visoke kvalitete , te osigura korisnicima ispunjenje njihovih želja i zahtjeva. Dogovaramo radove koje izvršavamo u dogovorenom roku te se brinemo za servis ugrađene opreme. Kvaliteta tvrtke FRAK D.O.O se temelji na dugogodišnjem iskustvu u izradi instalacija, ugradbene tehnike i podnog grijanja.